Петел следи какво се случва, след като млад шофьор прегази момиче на

...
Петел следи какво се случва, след като млад шофьор прегази момиче на
Коментари Харесай

Младежът, убил Светомира на пътя в Шумен, е карал с над 100 км/ч

" Петел " следи какво се случва, откакто млад шофьор прегази момиче на пътя в Шумен и през днешния ден се изправи пред съда.

18-годишният юноша, предизвикал злополуката, при която почина Светомира Накева от Шумен, призна виновността си, оповестява БНР.

Пред съда Жечко Кюркчиев съобщи, че съжалява, не желае да излиза от вкъщи си и не желае повече да се качва на автомобил.

След разпоредителното съвещание делото продължи по кратко правосъдно разследване, което автоматизирано понижава присъдата му с 1/3.

Адвокатът на подсъдимия изиска да се направи правосъдна психолого-психична експертиза, с която да се откри положението му след злополуката. Защитата на потърпевшото семейство пък пожела да бъдат разпитани двама очевидци, с цел да се потвърди, че и след злополуката Кюркчиев продължава да ръководи автомобил. Обвинението твърди, че той е карал със 103.7 км/ч.

Припомняме, тежката злополука стана през септември 2022 година Гражданите излязоха на митинг през октомври и декември против освобождението на лидера, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР